image Kezdőoldal      image Hírek      image Közérdekű      image Mentorálás      image Kiadványok      image Galéria      image Kapcsolat      image Kistolmács
 
 
eMagyarország pont azonosító: ID 2702
 
Kedves Érdeklődők és Minta eMagyarország pont honlapjára Látogatók!
 
Sok szeretettel köszöntjük a kistolmácsi eMagyarország pont és Minta eMagyarország pont, valamint 2012. október 31-ig Zala Megyei Területi eMagyarország Központ státuszt betöltő és folyamatosan frissített honlapján!
 
Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassuk Kistolmácson létrejött eMagyarország pont történetét. eMagyarország pontunk 2010. őszétől 2012. október 31-ig eMagyarország Centrum jóvoltából Zala Megyei Területi eMagyarország Központ státusz alatt megyei feladatokat, koordinációt látott el
 
Kistolmács Község Önkormányzata a 2004-es évben részben önerőből, részben pályázati forrásból teljesen felújította és bebútorozta a Művelődési ház és könyvtár épületétt, melyben az eMagyarország pont is helyet kapott 5 személyi számítógéppel és nyomtatókkal.
 

A magyar vendégszeretet világhírű, de idegen nyelvek ismerete nélkül, a hozzánk látogató külföldiekkel nehezen értjük meg egymást. Ezt igazolja sok idelátogató külföldi tapasztalata is, mely szerint hiába érdeklődik az utcán az emberektől angol vagy más idegen nyelven, nagyon kevesen tudnak neki segíteni.

Nyaralt már külföldön? Voltak már nehéz pillanatai azért, mert nem találta meg az ott élőkkel a közös nyelvet?

Ha úgy érzi, Önnek is vannak még tennivalói ezen a téren, ne felejtsen el megkeresni minket! Európai Uniós forrásokból támogatjuk Önt bármely nyelv jobb megismerésében! Ne legyen elveszett a nagyvilágban Ön sem! Hamarosan válogathat az idegen nyelvi képzések között! Ha pedig utazni szeretne, az informatikai képzéseken megtanulhatja, hogyan találja meg az Önnek legmegfelelőbb szállást és programot!

További információk: Mentorálás menüpontban vagy a www.tudasodajovod.hu honlapon!

 

2010. decemberben az NT Nemzetköti Technológiai Nonprofit Közhasznú Kft. által működtetett eMagyarország Centrum jóvoltából további 4 személyi számítógéppel, Internet hozzáféréssel, irodai eszközök rendelkezésre állással, nyomtatóval és képzett eTanácsadóval Minta eMagyarország pont került kialakításra, több, mint 20 négyzetméteren. A pont az eKözszolgáltatások és elektronikus ügyintézések megvalósítása vonatkozásában, valamint csoportos infokommunikációs ismeretterjesztő előadások megtartásával várja településen élő és vidéki állampolgárokat.

A polgármester és a falugondnok munkáját további 1-1 laptop és hozzá tartozó nyílt forráskódú szoftverek segítik.

Ugyancsak a Művelődési házban kapott helyet a települési könyvtár és az orvosi rendelő is.

Intézmény nyújtotta szolgáltatásokról és községünkről további információkat településünk honlapján (www.kistolmacs.hu) kaphat.

 
Kistolmács Község honlapján - a helyi szintű turizmus szolgáltatást megcélozva - összegyűjtésre kerültek a település vendéglátó- és szálláshelyeinek elérhetősége, a településen igénybe vehető szolgáltatások, valamint a körzetközponti szerepet betöltő, Letenye Városában rendelkezésre álló hivatalok elérhetőségei és szolgáltatásai is, melyet bátran ajánlunk a helyi- és vidéki, valamint településünkre látogató állampolgároknak
 

Gyakornoki program:

A kistolmácsi eMagyarország pont és Minta eMagyaroszág pont 2011-től a gyakornoki program keretében az eMagyarország Centrum által hivatalosan kijelölt gyakorlati hely, terepgyakorlati helyszín. Nem találtál megfelelő gyakorlati helyet? Válassz minket!

Amit kínálnunk: informatikai szakmai hozzáértés, elektronikus közszolgáltatások a mindennapokban, pályázatírási lehetőségek, szervezési-ügyintézési és marketing feladatok.

Weboldalunkon tájékozódhat a kistolmácsi eMagyarország pont nyitva tartásáról, az igénybe vehető szolgáltatásokról, valamint aktuális- és közérdekű információkról. A kistolmácsi eMagyarország ponton képzett eTanácsadó áll rendelkezésre, aki segíti hozzá forduló állapolgárok elektronikus úton történő ügyintézéseit. Emellett szeretettel ajánljuk elektronikus tananyagainkat is Olvasónk figyelmébe.

 
Reméljük, hogy weboldalunk elnyeri tetszését. Honlapunkon kellemes böngészést és hasznos információszerzést kíván:
 
Birkás Zoltán
Farkas Szilárd
polgármester
mentor eTanácsadó
 
 
 
 
 
© 2011-2013 Minden jog fenntartva! - eMagyarország pont és Minta eMagyarország pont - Készítette és szerkeszti: Farkas Szilárd

Látogatók száma 2011. október óta: